Ny färgkarta utomhus

Teknos nya Färgkartan utomhus innehåller sommarens 28 nya kulörer.             Den är indelade i 7 färggrupper detta för att göra det enkelt för kunderna att välja färg till sitt hus. Till varje färg finns det färgsatta hus med färgsatta detaljer för att ge inspiration och visa att man kan kombinera färger från de olika färggrupperna med varandra. Det är speciellt framtagna för att passar ihop det är bara våra olika olika smaker som kan variera. Var inte rädd för att testa.  Alla färgerna finns uppmålade på riktiga träprover som ut till butiken. Tänk på att utomhus är man mer försiktig med färgsättning än inomhus, färgen skall ju sitta 15-20 år.

Soocom har tillsamman med brogren-artcompany.se producerat den nya färgkartan.

teknos broschyr utefärg 2013

 

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>