Rengöring är nu med Teknos etikett

Soocom har gjort layout och lanseringen även av Rengöring som blir nästa produktgrupp som lanseras med Teknos-profil. Ett komplett sortiment med Hustvätt som är en underhållstvätt, Fasadtvätt, Algrent, Trallrent och en Målartvätt inomhus är alla produkter före målning.

Här följer säljställ med till butikerna för att produkterna skall syna på fler ställen i butiken.

Teknos är idag en av Nordens största tillverkare av färg, Di har mer än 100 års erfarenhet av färgtillverkning. Vår forskning och produktutveckling är intensivare än någonsin och resulterar i användarvänliga, miljöanpassade och hållbara produkter.                                                                                                                    Teknos färg säljs på fler än 100 säljställen.

 

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>