Besökt Trendseminarium 2013–2014 i Köpenhamn

Ny inspiration och kunskap om kulörtrender, hösten/vintern 2013–2014.   ”Light” var det genomgående temat, ljusa kulörer i spännande kombinationer av olika material. Viktiga färger är ljust turkosblått, olika nyanser av gult, bordeaux och rosa/cerise. Glimrande, luftiga material och naiva mönster. Friskt optimistiskt i extrema kombinationer.

Vidare till konsumenttrender, på en tuff marknad är det mycket att tänka på. 12 trender, vilka var mer eller mindre viktiga för att attrahera nya generationer. Avslutningsvis ett avsnitt om butiker, vilket jag tycker var mycket givande och spännande. Trenderna inom fackhandel, e-handel – vad krävs och vad tycker slutkunden är viktigast i en butik?

Underbar mat, kopplad till 4 trendteman, serverades. Den ljusa och positiva ”Light”känslan gick som en röd tråd, och därför blev grillade spett med lamm en höjdare med sommarkänsla!

Grillat

Detta var en liten del av vad jag fick med mig hem. Kontakta mig gärna, så kan jag berätta mer!

 

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>