Butikskoncept Linas Brygga

Det är en varm sensommardag och Linas Brygga har öppet sista veckan för säsongen. Även om semestern är slut så kommer många besökare med färjan från Rönnäng och flera båtar ligger ännu kvar i gästhamnen på Dyröns sydsida.

Inne i Linas butik är stämningen hög. Det doftar nybakade våfflor – som serveras på pinne (!) – och man handlar fish’n’chips eller räkmacka och äter som lunch på uteserveringen. Lina hälsar och pratar med alla. Så ringer telefonen, och hon kastar sig iväg på flakmoppen för att hämta dagens leverans av färska räkor.

Man kan inte undgå att smittas av Linas styrka och energi. Hon är en bestämd tjej som vet vad hon vill. Och om bara några dagar åker hon ut på havet igen, som den sjökapten hon är. Vi ryser när hon berättar om 15 meter höga vågor…

Soocom har i samarbete med Pia-K tagit fram butikskonceptet Linas Brygga. Grafisk identitet, färger och materialval i såväl serveringsdel som båtbutik, med inredning. Nöjda och stolta över resultatet lämnar vi Dyrön för i år. Nu vill vi bara att det ska bli nästa sommar igen!! / Kjell

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>