Besökt Trend Seminarium 2012-2013 i Oslo

Som vanligt gav det otroligt mycket kunskap och inspiration. Det mest positiva var att men i Sverige och Danmark ser en positiv utveckling från hösten 2012. Detta gäller inte Norge för de har en fantastisk utveckling idag. För att få igång produktutveckling och nya idéer är det viktigt att vi inte kopierar varandra utan tar hjälp av ex någon kreativ konstnär, kan var som konsult som idéspruta. Det var anledningen att lunchen serverades på en pallet.  Var minst lika gott som det var fantastiskt vackert.

Share

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>